Over

Over ons.

‘Wij maken het houden van huisdieren gemakkelijk en betaalbaar’

Wij van EasyPets zijn een jong en fris merk die het houden van huisdieren gemakkelijker en betaalbaarder willen maken. Vanuit onze visie moet het voor iedereen mogelijk worden om een huisdier te houden. Mensen moeten zich niet meer beperkt voelen door tijd, geld of fysieke beperkingen.

Daarom komen wij van EasyPets met gemaksproducten, en niet zomaar gemak. Maar met producten die het voor jou makkelijker maken om van je huisdier te genieten zonder de lasten die een huisdier met zich meebrengt. Met onze training pads heb je meer gemak als het uitlaten even niet uit komt. Naast dat onze producten meer gemak bieden, zijn ze kwalitatief sterk en voordelig.

Te goed om waar te zijn denk je dan, maar dit is niet het geval. Ons merk is ontstaan om de pijnpunten van de huisdier-consument weg te nemen. Dit is het merk voor de consument.

Wij hebben na aantal onderzoeken geconcludeerd dat er een nieuw merk ontwikkeld moest worden, die opkomt voor de consument die graag een huisdier zou willen hebben, maar dit niet kan realiseren of moeite heeft zijn of haar huisdier te onderhouden.